Följ Öresundskraft

Videopressmeddelande från Gröna Bilister och Öresundskraft: Gynna elbilen på riktigt, regeringen!

Pressmeddelande   •   Mar 14, 2013 13:00 CET

Sverige får en rejäl omställning till avgasfri bilism med ordentlig stimulans, slår Gröna Bilister och Öresundskraft fast och ger fyra exempel på hur den kan utformas. Dagens satsning räcker inte, slår de båda parterna fast i en video från Genèves bilsalong.


Se videopressmeddelandet med Mattias Goldmann, Gröna Bilister och Per Lundgren, Öresundskraft här.


För ytterligare information:
Mattias Goldmann, 070-309 00 45,
mattias.goldmann@gronabilister.se
Per Lundgren, 0704-418 3214, per.lundgren@oresundskraft.se

Öresundskrafts vision ”Energi för en bättre värld, Kraft för regionen” är mer än ord. Fyra femtedelar av fjärrvärmen vi producerar kommer från spillvärme, restavfall och biobränsle. Det är klok resurshushållning. Vi tillhandahåller fordonsgas för minskade utsläpp. Vi stödjer småskalig elproduktion, driver på introduktionen av elbilar, erbjuder smarta energilösningar och investerar i lokal vindkraft. Och vi utvecklar effektivare produktion och distribution av värme och el. Med 400 medarbetare ser vi till att 260.000 kunder får el, fjärrvärme, naturgas, fjärrkyla, bredband och servicetjänster. Allt för en livskraftig Öresundsregion. http://www.oresundskraft.se.

 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.