Gå direkt till innehåll
Bortglömda gasledningar hettar upp krogmiljön i Helsingborg 6

Bild -

Bortglömda gasledningar hettar upp krogmiljön i Helsingborg 6

Att gräva nya gasledningar är dyrt. Men att som på bilden trycka in nya ledningar i gamla - så kallad relining - blir både billigare och enklare. För helsingborgarna innebär relining av det gamla stadsgasnätet att gator och trottoarer inte behöver grävas upp.
  • Licens: Creative Commons erkännande
    Med en Creative Commons-licens, behåller du din upphovsrätt men tillåter andra människor att kopiera och distribuera ditt verk under förutsättning att de erkänner dig som upphovsman. Du tillåter andra att kopiera, distribuera, visa och framföra verket, samt att skapa bearbetningar av det.
  • Av: Öresundskraft
  • Filformat: .jpg
  • Storlek: 3264 x 2448, 3,03 MB
Ladda ner

Ämnen

Regioner

Presskontakt

Göran Skoglund

Göran Skoglund

Presskontakt Pressansvarig 042-490 34 35

Relaterade nyheter

Energi för en bättre värld

Öresundskraft. Vi är 400 eldsjälar som genom kunddriven affärsutveckling erbjuder hållbara energi- och kommunikationslösningar. Tillsammans med våra 125 000 kunder skapar vi smarta tjänster och resurseffektiv energianvändning, varje dag. Vi ägs av Helsingborgs stad och med en produktpalett av el, fjärrvärme, biogas, fjärrkyla, bredband, stadshubb för Internet of Things samt energitjänster lever vi vår vision: ”För en bättre värld". www.oresundskraft.se

Öresundskraft
Västra Sandgatan 4
252 25 Helsingborg
Sverige