Gå direkt till innehåll
När det är klart

Bild -

När det är klart

Så här ska Filbornaverket gestalta sig när det är klart. Med en färgsättning som smälter in i omgivningen och en utformning som fångar upp de omgivande kullarna lyckas Filbornaverket skapa en alldeles egen identitet där både attityd och ödmjukhet inför uppgiften kommer till uttryck. Filbornaverket blir något att vara stolt över.
  • Licens: Creative Commons erkännande
    Med en Creative Commons-licens, behåller du din upphovsrätt men tillåter andra människor att kopiera och distribuera ditt verk under förutsättning att de erkänner dig som upphovsman. Du tillåter andra att kopiera, distribuera, visa och framföra verket, samt att skapa bearbetningar av det.
  • Av: Grontmij AB genom arkitekt SAR/MSA Per Kinn.
  • Filformat: .tiff
  • Storlek: 4015 x 2250, 2,19 MB
Ladda ner

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Presskontakt

Göran Skoglund

Göran Skoglund

Presskontakt Pressansvarig 042-490 34 35

Relaterat innehåll

Energi för en bättre värld

Öresundskraft. Vi är 420 eldsjälar som genom kunddriven affärsutveckling erbjuder hållbara energi- och kommunikationslösningar. Tillsammans med våra 100 000 kunder skapar vi smarta tjänster och resurseffektiv energianvändning, varje dag. Vi ägs av Helsingborgs stad och med en produktpalett av el, fjärrvärme, biogas, fjärrkyla, energitjänster, bredband samt stadshubb för Internet of Things lever vi vår vision: ”Kraft att förändra". www.oresundskraft.se

Öresundskraft
Västra Sandgatan 4
252 25 Helsingborg
Sverige