Följ Öresundskraft

Annelie Jonsson ny vd för Prometera AB

Nyhet   •   Dec 18, 2013 12:00 CET

Den 15 januari tillträder Annelie Jonsson som ny vd för Prometera AB.

Annelie kommer senast från One Nordic AB där hon har haft olika roller, senast som affärsområdeschef för Tekniska tjänster.

Hon har sedan tidigare meriter från OKG, där hon arbetade som projektchef och innan dess som chef för Informationshantering och IT. Annelie har även arbetat som projektledare för tekniska projekt under tiden på OKG.

- Prometera AB är ett relativt nystartat bolag med mätvärdesinsamling och nätavräkning som kärnverksamhet. Annelie har en gedigen erfarenhet av energibranschen och vi är mycket glada att kunna knyta henne till oss för att leda den fortsatta utvecklingen av företaget, säger Hans Norberg, styrelseordförande för Prometera AB.

- Annelies yrkesmässiga bakgrund i kombination med goda ledaregenskaper passar mycket bra för den här rollen och vi ser fram emot att hälsa henne välkommen till företaget, säger Sylvia Michel, vice styrelseordförande för Prometera AB.

Prometera AB ägs av energibolagen Kraftringen och Öresundskraft. Verksamheten sysselsätter ett 40-tal medarbetare och omfattar insamling av mätvärde för el, gas och fjärrvärme. Andra tjänster är nätavräkning, återkommande kontroller och ackrediterad provning av mätare.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Hans Norberg, styrelseordförande, Prometera AB tel. 070-418 35 70
Sylvia Michel, vice styrelseordförande, Prometera AB tel. 010-122 70 11

Bifogade filer

PDF-dokument