Gå direkt till innehåll
Bee Charging Solutions är det nya namnet på Clever Sverige AB.
Bee Charging Solutions är det nya namnet på Clever Sverige AB.

Nyhet -

​Clever Sverige byter namn till Bee Charging Solutions

Clever Sverige AB bildades på initiativ av Öresundskraft under 2015 med Jämtkraft och Tekniska verken som tillkommande delägare. Företaget blev känt för sin ambition att spela en aktiv roll i omställningen till e-mobilitet och idag är Clever Sveriges ledande laddoperatör för elbilsladdning. 

Nu tar företaget ytterligare steg för att utveckla smidiga laddlösningar för att tillgodose det ökande behovet på den svenska marknaden. Detta under det nya namnet Bee Charging Solutions.

– Vi fortsätter att leverera innovativa produkter och tjänster med elbilsföraren i fokus. Bee har som målsättning att erbjuda laddning där behovet finns.

– Vårt fokus är att satsa ännu mer på utvecklingen av våra egna lösningar och gränssnitt. Exempelvis lanserar vi en ny app under våren och flera nya kunderbjudanden är under utveckling. Det säger Fredrik Nordin, vd på Bee Charging Solutions.

Samma ägarkonstellation som tidigare fortsätter att utveckla sitt engagemang i företaget och marknaden för elbilsladdning.

– Vår satsning på elbilsladdning har gått över förväntan och Clever Sverige uppvisar en imponerande tillväxt på en ny marknad. Därför kommer vi att satsa ännu mer på att utveckla den svenska marknaden för elbilsladdning och på så sätt ta nästa steg i företagets utveckling, säger Öresundskrafts vd Anders Östlund,

Läs hela pressmeddelandet om namnbytet under "bifogade filer" nedan.

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Anders Östlund

Anders Östlund

VD Verkställande direktör, Öresundskraft 042-490 30 80

Energi för en bättre värld

Öresundskraft. Vi är 420 eldsjälar som genom kunddriven affärsutveckling erbjuder hållbara energi- och kommunikationslösningar. Tillsammans med våra 100 000 kunder skapar vi smarta tjänster och resurseffektiv energianvändning, varje dag. Vi ägs av Helsingborgs stad och med en produktpalett av el, fjärrvärme, biogas, fjärrkyla och energitjänster lever vi vår vision: ”Kraft att förändra". www.oresundskraft.se

Öresundskraft
Västra Sandgatan 4
252 25 Helsingborg
Sverige