Gå direkt till innehåll
Funktionshinder inget hinder när kändismatch spelas

Pressmeddelande -

Funktionshinder inget hinder när kändismatch spelas

 
Lördagen den 22 augusti spelas Ramlösa Södra IFs traditionsenliga kändismatch i fotboll. Arrangör är ”Idrott För Alla”, klubbens sektion för barn och ungdomar med någon form av funktionshinder.

Sedan 2008 möts spelare ur ”Idrott För Alla” och lokala kändisar i ”Kändismatchen”. I årets kändislag finns bland annat de tidigare landslags-spelarna Thomas Sjöberg, Roland Andersson och Mats Magnusson, hockeyspelaren Andreas Lilja, HIF:s sportchef Jesper Jansson, den trefaldige världsmästaren i FILA Grappling Mats Nilsson och Brandsta City Släckers.

– Men de verkliga stjärnorna i matchen är ungdomarna! Det menar Uffe Johansson, marknadsansvarig vid Ramlösa Södra IF.

– Barn och ungdomar med funktionsnedsättning måste leva med sin nedsättning också imorgon och i övermorgon. Kändismatchen är ett sätt att glädja, synliggöra och stärka dessa kämpar. Vår filosofi är att utgå från individens förutsättningar och förmåga och att ha roligt tillsammans. Här finns inga prestationskrav som ställer någon utanför.

– Vi är mycket glada att kunna bidra till denna fina verksamhet som skapar så mycket glädje och meningsfull fritid för barn och ungdomar med särskilda utmaningar i livet. Idrott För Alla gör en stor skillnad och har en härlig gemenskap i sin verksamhet. Det är verkligen att ha hjärtat på rätt ställe, menar Öresundskrafts sponsringsansvariga Anita Duverell.

Kändismatchen spelas klockan 15 den 22/8 på Hedens idrottsplats. Fri entré. Matchen ingår i Ramlösa Södra IFs familjedag. Efter familjedagen och kändismatchen blir det fest för föreningens medlemmar på Södergården.

Mer information:
Anita Duverell, sponsringsansvarig, Öresundskraft, tel. 070-418 34 81
Uffe Johansson, marknadsansvarig, Ramlösa Södra IF, tel. 072-572 46 47
Göran Skoglund, pressansvarig, Öresundskraft, 070-418 34 35
 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Öresundskrafts vision ”Energi för en bättre värld, Kraft för regionen” är mer än ord. Fyra femtedelar av fjärrvärmen vi producerar kommer från restvärme, restavfall och biobränsle. Det är klok resurshushållning. Vi tillhandahåller fordonsgas för minskade utsläpp. Vi stödjer småskalig elproduktion, driver på introduktionen av elbilar, erbjuder smarta energilösningar och investerar i lokal vindkraft. Och vi utvecklar effektivare produktion och distribution av värme och el. 365 medarbetare ser till att 260.000 kunder får el, fjärrvärme, naturgas, fjärrkyla, bredband och servicetjänster. Allt för en livskraftig Öresundsregion. http://www.oresundskraft.se.

Kontakter

Göran Skoglund

Göran Skoglund

Presskontakt Pressansvarig 042-490 34 35

Relaterat innehåll

Energi för en bättre värld

Öresundskraft. Vi är 420 eldsjälar som genom kunddriven affärsutveckling erbjuder hållbara energi- och kommunikationslösningar. Tillsammans med våra 100 000 kunder skapar vi smarta tjänster och resurseffektiv energianvändning, varje dag. Vi ägs av Helsingborgs stad och med en produktpalett av el, fjärrvärme, biogas, fjärrkyla och energitjänster lever vi vår vision: ”Kraft att förändra". www.oresundskraft.se

Öresundskraft
Västra Sandgatan 4
252 25 Helsingborg
Sverige