Gå direkt till innehåll
Annons från Öresundskraft som tackar för medborgarnas engagemang i frågan om försäljning av företaget.
Annons från Öresundskraft som tackar för medborgarnas engagemang i frågan om försäljning av företaget.

Pressmeddelande -

Öresundskraft tackar med extra pengar till föreningslivet

100 kronor till föreningslivet för varje nytt elhandelsavtal. Det är Öresundskrafts sätt att tacka helsingborgarna och ängelholmarna för deras engagemang i bolaget under försäljningsprocessen.

Den avblåsta försäljningen av Öresundskraft engagerade medborgarna på ett sätt som måste beskrivas som unikt.

–Vi har försökt hålla oss neutrala i frågan om en eventuell försäljning och nu, när allt är avgjort, vill vi återgälda det enorma engagemanget. Vi kommer därför att avsätta 100 kronor för varje nytt elhandelsavtal som tecknas med oss fram till den 15 mars i en extra pott för det lokala föreningslivet. Det berättar Karin Lundqvist, chef för affärsområde Konsumentlösningar på Öresundskraft.

Beslutet gäller både Helsingborg och Ängelholm där Öresundskraft på olika sätt stöder det lokala föreningslivet: HIFs flickfotboll, Rögle Grönvit Hållbarhet, Idrott för alla, Hembygdsföreningen med flera. Initiativet annonseras i Helsingborgs Dagblad och på sociala medier där Öresundskraft tackar för engagemanget.

–Får vi 1000 nya avtal är det 100 000 kronor till föreningslivet, säger Karin Lundqvist.

På frågan om inte befintliga kunder också borde premieras svarar hon att så redan sker.

–Vi har i många år bidragit till olika föreningar och verksamheter, allt från ungdomsidrott och kulturevenemang till initiativ som bygger mångfald och inkludering. Som lojal kund till Öresundskraft är man alltså redan med och bidrar till en ökad livskvalitet i Helsingborg och Ängelholm. Nu vill vi göra något extra utöver det!

Mer information:
Karin Lundqvist, chef affärsområde Konsumentlösningar, Öresundskraft, tel. 070-000 36 72
Göran Skoglund, pressansvarig, Öresundskraft, tel. 070-418 34 35

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Öresundskraft. Vi är 400 eldsjälar som genom kunddriven affärsutveckling erbjuder hållbara energi- och kommunikationslösningar. Tillsammans med våra 125 000 kunder skapar vi smarta tjänster och resurseffektiv energianvändning, varje dag. Vi ägs av Helsingborgs stad och med en produktpalett av el, fjärrvärme, biogas, fjärrkyla, bredband, stadshubb för Internet of Things samt energitjänster lever vi vår vision: ”För en bättre värld". www.oresundskraft.se

Presskontakt

Göran Skoglund

Göran Skoglund

Presskontakt Pressansvarig 042-490 34 35

Energi för en bättre värld

Öresundskraft. Vi är 420 eldsjälar som genom kunddriven affärsutveckling erbjuder hållbara energi- och kommunikationslösningar. Tillsammans med våra 100 000 kunder skapar vi smarta tjänster och resurseffektiv energianvändning, varje dag. Vi ägs av Helsingborgs stad och med en produktpalett av el, fjärrvärme, biogas, fjärrkyla och energitjänster lever vi vår vision: ”Kraft att förändra". www.oresundskraft.se

Öresundskraft
Västra Sandgatan 4
252 25 Helsingborg
Sverige