Följ Öresundskraft

Öresundskraft tog SM-silver i kundservice

Pressmeddelande   •   Jan 31, 2013 16:45 CET

Under årets SM i Telefoni & Kundservice belönades Öresundskraft med en silvermedalj. Bakom utmärkelsen ligger en noggrann bedömning av företagets kundservice där bland annat bemötande, engagemang, korrekta svar och kunskap bedömts.

SM i Telefoni & Kundservice arrangeras av företaget Q SURVEY SM som med mätmetoden Mystery Survey låter professionella undersökare ringa 200 samtal till vardera deltagande företag. Samtalen bedöms efter den upplevda kvalitén på kundservicen. Vid dagens ceremoni på Clarion Hotel Sign i Stockholm fick en glädjestrålande Eva Andersson, arbetsledare på Öresundskrafts kundserviceavdelning, ta emot utmärkelsen. Avdelningen har ett 30-tal medarbetare och tar emot närmare 10.000 samtal varje månad.

–Det känns underbart! Det här är ett kvitto på att vårt arbete för ett ännu bättre kundbemötande gett resultat. Det är också en belöning till våra fantastiskt duktiga medarbetare som har både viljan och kompetensen att hantera kundernas vitt skilda frågor och synpunkter på ett professionellt sätt!

Öresundskrafts Kundservice har deltagit i klassen Contact Center i avdelningen för Miljö & Energi. Ett Contact Center bedöms efter åtta olika kriterier. De nominerade i klassen var också Borås Elhandel och Mölndal Energi AB.

SM i Telefoni & Kundservice startades 1992-93 då Radio Malmöhus utlyste en tävling om bästa telefonservice. Under åren 93-99 arrangerade Telia mätningen. År 2000 övertog Q SURVEY tävlingen som nu vuxit till sammanlagt 13 klasser och närmare 40 nominerade företag.

För mer information:
Adnan Krso, kundservicesansvarig, Öresundskraft, tel. 070-000 35 60
Göran Skoglund, pressansvarig, Öresundskraft, tel. 070-418 34 35

Öresundskrafts vision ”Energi för en bättre värld, Kraft för regionen” är mer än ord. Fyra femtedelar av fjärrvärmen vi producerar kommer från spillvärme, restavfall och biobränsle. Det är klok resurshushållning. Vi tillhandahåller fordonsgas för minskade utsläpp. Vi stödjer småskalig elproduktion, driver på introduktionen av elbilar, erbjuder smarta energilösningar och investerar i lokal vindkraft. Och vi utvecklar effektivare produktion och distribution av värme och el. Med 450 medarbetare ser vi till att 260.000 kunder får el, fjärrvärme, naturgas, fjärrkyla, bredband och servicetjänster. Allt för en livskraftig Öresundsregion. http://www.oresundskraft.se.

Bifogade filer

PDF-dokument