Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

”Egen tekniker” ny tjänst i stadsnätet

Nu kan stadsnätskunder i Helsingborg få hembesök av tekniker om det kniper med datautrustningen. Ett telefonsamtal och man får hjälp med installation, konfigurering, uppstart och annat som kan vara besvärligt.

Fler och fler vill utnyttja den digitala tekniken där hemma och på kontoret. Datorer i trådlösa nätverk, routrar, extra bredbandsuttag, digitala TV-boxar och on-demand tjänster blir allt vanligare. Men att få prylarna att fungera som man tänkt sig kan vara en utmaning.

Det här har Öresundskraft tagit fasta på. Från och med idag erbjuder man stadsnätskunder möjligheten att med bara ett telefonsamtal beställa en tekniker. Teknikern kommer hem och hjälper till med allt från installation och konfigurering av utrustningen till aktivering, test och kom-igång-hjälp. Tjänsterna, som är tillgängliga för såväl privat- som företagskunder till fasta priser, levereras av Bredbandsgruppen som har tekniker stationerade i Helsingborg, Halmstad, Lund, Malmö och Kristianstad.

– Det ska vara attraktivt att vara kund i Öresundskrafts stadsnät. Ett snabbt och säkert stadsnät, med ett brett utbud av bredbandstjänster och dessutom hjälp med att koppla upp - och koppla ihop - olika typer av utrustning, är en oslagbar kombination, sammanfattar Johan Nyström, chef för bredband på Öresundskraft

– Vi är både glada och stolta över att få leverera våra tjänster till Öresundskrafts kunder, säger Fredrik Karelius, affärsansvarig på Bredbandsgruppen AB. Att med bara ett telefonsamtal få tillgång till professionell teknikerhjälp gör det enkelt för kunderna att utnyttja alla de spännande lösningar som det digitala hemmet erbjuder.

Telefonnumret till din tekniker är 077-446 60 60.


Mer information:
Johan Nyström, chef bredband, Öresundskraft, tel 070-418 32 84
Fredrik Karelius, affärsansvarig Bredbandsgruppen, tel. 010-470 66 03
Göran Skoglund, pressansvarig Öresundskraft, tel 070-418 34 35

Öresundskraft
är ett energibolag i Öresundsregionen som ägs av Helsingborgs stad. Omtanke om miljön är ett centralt begrepp i koncernen. Öresundskraft har närmare 500 medarbetare och förser cirka 265 000 kunder med el, fjärrvärme, naturgas, fjärrkyla och bredband. Öresundskraft erbjuder även ett stort antal andra tjänster inom kommunikation, energitjänster och underhåll. Den totala försäljningsvolymen uppgick 2009 till 6,5 TWh, varav 4,9 TWh avser el.
www.oresundskraft.se

Bredbandsgruppen
erbjuder installations- och supporttjänster inom bredband, tv, telefoni och säkerhet. Bolaget grundades 2007 och är idag en av marknadens ledande leverantörer inom installation och service-tjänster för det digitala hemmet. Bredbandsgruppens servicetekniker finns över hela landet och hjälper hundratals kunder dagligen med installationer och felsökningar.
www.bredbandsgruppen.se

Ämnen

Kategorier


Öresundskraft. Vi är 420 eldsjälar som genom kunddriven affärsutveckling erbjuder hållbara energi- och kommunikationslösningar. Tillsammans med våra 100 000 kunder skapar vi smarta tjänster och resurseffektiv energianvändning, varje dag. Vi ägs av Helsingborgs stad och med en produktpalett av el, fjärrvärme, biogas, fjärrkyla och energitjänster lever vi vår vision: ”Kraft att förändra". www.oresundskraft.se"

Presskontakt

Göran Skoglund

Göran Skoglund

Presskontakt Pressansvarig 042-490 34 35

Relaterat innehåll

Energi för en bättre värld

Öresundskraft. Vi är 420 eldsjälar som genom kunddriven affärsutveckling erbjuder hållbara energi- och kommunikationslösningar. Tillsammans med våra 100 000 kunder skapar vi smarta tjänster och resurseffektiv energianvändning, varje dag. Vi ägs av Helsingborgs stad och med en produktpalett av el, fjärrvärme, biogas, fjärrkyla och energitjänster lever vi vår vision: ”Kraft att förändra". www.oresundskraft.se

Öresundskraft
Västra Sandgatan 4
252 25 Helsingborg
Sverige