Följ Öresundskraft

Öresundskrafts Stadsnät vinner pris

Pressmeddelande   •   Apr 10, 2014 10:45 CEST

Öresundskrafts Stadsnät har utsetts till Årets Driftavdelning 2013. Priset delades ut på Svenska Stadsnätsföreningens årsmöte för ett systematiskt arbete för driftsäkerhet och tillgänglighet.

 Priset delades ut på årsmötet den 19-20 mars av Netrounds i samarbete med Svenska Stadsnätsföreningen. 

"Öresundskrafts Stadsnät har genom systematiskt arbete avseende driftsäkerhet och tillgänglighet skapat ett väl fungerande stadsnät med nöjda kunder och partners"

– Väldigt roligt - och ett kvitto på att vårt arbete med ständiga förbättringar uppmärksammas. Det säger Niklas Pettersson, teknikchef vid Öresundskrafts bredbandsverksamhet i en kommentar.

– Vi arbetar med förbättringar på ett strukturerat sätt, både när det gäller teknik och kunder för att hela tiden förbättra oss och våra lösningar. Vi mäter konstant på vårt stadsnät för att upptäcka flaskhalsar med mera innan de uppstår. Att arbeta proaktivt istället för reaktivt sparar pengar och gör våra kunder mycket nöjdare.

 Mer information:
Niklas Pettersson, enhetschef Fiber & Teknik, AO Bredband, tel. 070-418 33 58
Göran Skoglund, pressansvarig, Öresundskraft, 070-418 34 35

Öresundskrafts vision ”Energi för en bättre värld, Kraft för regionen” är mer än ord. Fyra femtedelar av fjärrvärmen vi producerar kommer från restvärme, restavfall och biobränsle. Det är klok resurshushållning. Vi tillhandahåller fordonsgas för minskade utsläpp. Vi stödjer småskalig elproduktion, driver på introduktionen av elbilar, erbjuder smarta energilösningar och investerar i lokal vindkraft. Och vi utvecklar effektivare produktion och distribution av värme och el. Med 400 medarbetare ser vi till att 260.000 kunder får el, fjärrvärme, naturgas, fjärrkyla, bredband och servicetjänster. Allt för en livskraftig Öresundsregion. http://www.oresundskraft.se.

Bifogade filer

PDF-dokument