Gå direkt till innehåll
Tyfon i Öresundskraft stadsnät

Pressmeddelande -

Tyfon i Öresundskraft stadsnät

Öresundskraft har tecknat avtal med Tyfon om leverans av Internet och telefonitjänster. Det betyder ännu större valmöjligheter för privat- och företagskunder i Öresundskraft stadsnät

–Vi är glada att hälsa Tyfon välkomna i Öresundskraft stadsnät, säger Johan Nyström, chef för bredband på Öresundskraft. Det är ännu ett steg i att tillhandahålla ett brett och intressant utbud för våra kunder.

Antalet tjänsteleverantörer i Öresundskraft stadsnät har vuxit kontinuerligt sedan 1999 då utbyggnaden av fiber tog fart. Idag tillhör stadsnätet de främsta i landet vad gäller antalet tjänsteleverantörer. Det betyder konkurrens, en ständig utveckling av nya och bättre tjänster, attraktiva priser – och valfrihet för stadsnätskunderna.

Tyfon utsågs till årets bredbandsleverantör 2005 av Allt om bredband. Målet är att leverera stabila tjänster med snabba svarstider och högsta möjliga bandbredd för rimlig kostnad. Detta genom en öppen och offensiv syn på teknik för att hänga med i den snabba utvecklingen.

–Vi ser fram emot att leverera våra tjänster i Helsingborg. Vi är övertygade om att våra erbjudanden passar in bra och att kunderna ska uppskatta vår höga servicenivå lika mycket som i övriga städer. Vår ambition är att bli det självklara valet även i detta nät, precis som i många av de andra vi levererar våra tjänster i, säger Johan Frentz, ansvarig konsumenttjänster Tyfon.


Mer information:
Johan Nyström, chef bredband, Öresundskraft, tel 070-418 32 84
Johan Frentz, ansvarig  konsumenttjänster, Tyfon, tel 08-546 000 00

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Öresundskraft Med visionen ”Energi för en bättre värld, Kraft för regionen” har vi kaxigt höga krav på oss själva. Vårt avtryck på omvärlden ska minska - och vi har kommit en bra bit på väg. Övergången till biobränsle har minskat koldioxidutsläppen med 340 000 ton per år. Fordonsgas i stadsbussarna har förbättrat luften för Helsingborgarna och vi är en av de största påhejarna av elbilar. Vårt nya kraft-värmeverk kommer att göra fjärrvärme och el av restavfall.
Med bas i Helsingborg arbetar vi för en livskraftig Öresundsregion. 450 medarbetare ser till att 260 000 kunder får el, fjärrvärme, naturgas, fjärrkyla, bredband och servicetjänster. Mer info http://www.oresundskraft.se.

Presskontakt

Göran Skoglund

Göran Skoglund

Presskontakt Pressansvarig 042-490 34 35

Relaterat innehåll

Energi för en bättre värld

Öresundskraft. Vi är 420 eldsjälar som genom kunddriven affärsutveckling erbjuder hållbara energi- och kommunikationslösningar. Tillsammans med våra 100 000 kunder skapar vi smarta tjänster och resurseffektiv energianvändning, varje dag. Vi ägs av Helsingborgs stad och med en produktpalett av el, fjärrvärme, biogas, fjärrkyla och energitjänster lever vi vår vision: ”Kraft att förändra". www.oresundskraft.se

Öresundskraft
Västra Sandgatan 4
252 25 Helsingborg
Sverige