Gå direkt till innehåll
​Blir Ribbhusen Helsingborgs solcellstätaste bostadsrättsförening?

Nyhet -

​Blir Ribbhusen Helsingborgs solcellstätaste bostadsrättsförening?

Genom ett samarbete med Öresundskraft kan Riksbyggen erbjuda köparna av radhusen i Brf Ribbhusen i Helsingborg att utrusta sina blivande hem med solpaneler. Solpaneler är både bra för miljön och ger lägre energikostnader. Brf Ribbhusen kommer att bli ett pilotprojekt för innovativ teknik och ett av radhusen blir visningsradhus på H22 City expo.

– Intresset från de blivande boende i Brf Ribbhusen att installera solpaneler är stort och vi är glada för att vi genom samarbetet med Öresundskraft kan erbjuda solceller som tillval, säger Theodor Alexandris, marknadsområdeschef Riksbyggen Bostad Sydväst.

Brf Ribbhusen kommer att bestå av 22 bostadsrättsradhus och byggs i kvarteret Spårvagnshallarna, de har en yta på 115 kvadratmeter som fördelas på 4-6 rum och kök. Ett av radhusen kommer att vara ett visningshus under mässan och där bland annat alla smarta funktioner i Riksbyggens nya hemmaportal kommer att visas.

Läs hela pressmeddelandet från Riksbyggen här.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Regioner

Presskontakt

Göran Skoglund

Göran Skoglund

Presskontakt Pressansvarig 042-490 34 35

Relaterade nyheter

Energi för en bättre värld

Öresundskraft. Vi är 400 eldsjälar som genom kunddriven affärsutveckling erbjuder hållbara energi- och kommunikationslösningar. Tillsammans med våra 125 000 kunder skapar vi smarta tjänster och resurseffektiv energianvändning, varje dag. Vi ägs av Helsingborgs stad och med en produktpalett av el, fjärrvärme, biogas, fjärrkyla, bredband, stadshubb för Internet of Things samt energitjänster lever vi vår vision: ”För en bättre värld". www.oresundskraft.se

Öresundskraft
Västra Sandgatan 4
252 25 Helsingborg
Sverige