Följ Öresundskraft

Boxer nu i Öresundskraft Stadsnät

Pressmeddelande   •   Jun 01, 2017 08:20 CEST

Robert fixar Boxers tjänster till kunder i Öresundskraft Stadsnät.

Blir tjänsteleverantör i Öresundskrafts öppna stadsnät, erbjuder tjänster till 35 000 hushåll.

Tjänsterna lanserades den 29 maj och når både flerfamiljshus och villor i kommunen som är anslutna till nätet. Tjänsten beställs via gemigfiber.nu.

­– Vi på Boxer vill att bredbandstjänsten ska vara enkel, pålitlig och passa de olika behov som användarna har, precis som vår tv-tjänst. Vi kallar det för frihet med fiber och tv. Jag hoppas att kunderna kommer att uppskatta att Boxer nu finns i Öresundskrafts utbud, säger Jonas Lönnquist, vd på Boxer.

– Vår ambition är att alltid kunna erbjuda det bästa och bredaste tjänsteutbudet i Öresundskraft Stadsnät. Därför är vi glada över att även Boxer, som är en stor och uppskattad aktör på marknaden, valt att bli tjänsteleverantör. Det innebär ökad valfrihet för våra kunder, säger Bo Lindberg, affärsområdeschef för Kommunikationslösningar på Öresundskraft.

Med cirka 35 000 hushålls- och företagskunder, ett väl etablerat fibernät i Helsingborg och Bjuv och med en årlig tillväxttakt på cirka 20 procent är Öresundskraft Stadsnät ett av Sveriges ledande, öppna stadsnät. 15 tjänsteleverantörer, inklusive Boxer, erbjuder ett brett utbud av internet, TV, telefoni och IT-tjänster i Helsingborg, Bjuv, Höganäs och Åstorp. Öresundskraft öppnade nyligen Sveriges första, öppna stadshubb för Internet of Things och är medlem i Svenska Stadsnätföreningen, www.ssnf.org

Mer information:
Bo Lindberg, chef Kommunikationslösningar, Öresundskraft, tel. 070-418 33 10
Fredrik Hallstan, presschef Boxer,
press@boxer.se, tel. 0761-15 38 30
Göran Skoglund, pressansvarig, Öresundskraft, tel. 070-418 34 35

Öresundskraft ägs av Helsingborgs stad och ser till att 260 000 kunder i nordvästra Skåne får bra energi varje dag - alltifrån fjärrvärme, elektricitet och fjärrkyla till gas, bredband och servicetjänster. Vi gör allt - och ger allt - för att våra kunder ska få en enkel och behaglig energitillvaro. Det gör vi bland annat genom att ta vara på planetens resurser på bästa sätt. Allt i samklang med vår vision "Energi för en bättre värld. Kraft för regionen". Eller som vi brukar säga: Bra energi. Det är vad vi ger och gör. http://oresundskraft.se

Bifogade filer

PDF-dokument