Följ Öresundskraft

Com Hem tjänsteleverantör i Öresundskraft Stadsnät

Pressmeddelande   •   Okt 19, 2017 08:20 CEST

I varje vrå; nu kan kunderna i Öresundskraft Stadsnät välja Com Hem.

Kunder i Helsingborg, Bjuv, Höganäs och Åstorp kan snart ta del av tv och bredband från Com Hem. Tjänsterna når alla flerfamiljshus och villor som är anslutna till Öresundskraft Stadsnät.

Tjänsterna från Com Hem beställs via gemigfiber.nu. och är tillgängliga från och med den 19 oktober.

– Utbudet av tjänster i Öresundskraft Stadsnät ska vara brett, mångfacetterat och av hög kvalitet. Därför är vi glada att Com Hem som en stor och uppskattad aktör valt att bli tjänsteleverantör. Det innebär ännu större valfrihet för våra kunder, säger Bo Lindberg, affärsområdeschef för Kommunikationslösningar på Öresundskraft.

– På Com Hem vill vi nå så många hushåll som möjligt med våra tjänster och samarbete med stadsnäten viktiga för oss. Det är mycket glädjande att vi fått till ett samarbete med Öresundskraft. Vi är övertygade om att kunderna kommer att uppskatta vårt utbud av tjänster och testvinnande bredband, säger Stefan Trampus, försäljningsdirektör på Com Hem.

Med närmare 40 000 hushålls- och företagskunder, ett väl etablerat fibernät i Helsingborg och Bjuv och med en årlig tillväxttakt på cirka 20 procent är Öresundskraft Stadsnät ett av Sveriges ledande, öppna stadsnät. 16 tjänste-leverantörer, inklusive Com Hem, erbjuder ett brett utbud av internet, TV, telefoni och IT-tjänster i Helsingborg, Bjuv, Höganäs och Åstorp. Öresundskraft öppnade nyligen Sveriges första, öppna stadshubb för Internet of Things och är medlem i Svenska Stadsnätföreningen, www.ssnf.org

Mer information:
Bo Lindberg, chef Kommunikationslösningar, Öresundskraft, tel. 070-418 33 10
Fredrik Hallstan, Presschef, Com Hem, tel.076-115 38 30
Göran Skoglund, pressansvarig, Öresundskraft, tel. 070-418 34 35

Öresundskraft ägs av Helsingborgs stad och ser till att 260 000 kunder i nordvästra Skåne får bra energi varje dag - alltifrån fjärrvärme, elektricitet och fjärrkyla till gas, bredband, stadshubb för Internet of Things och servicetjänster. Vi gör allt - och ger allt - för att våra kunder ska få en enkel och behaglig energitillvaro. Det gör vi bland annat genom att ta vara på planetens resurser på bästa sätt. Allt i samklang med vår vision "Energi för en bättre värld. Kraft för regionen". Eller som vi brukar säga: Bra energi. Det är vad vi ger och gör. http://oresundskraft.se

Bifogade filer

PDF-dokument