Gå direkt till innehåll
Sedan slutet av juni finns Riksnet i utbudet hos Öresundskraft Stadsnät.
Sedan slutet av juni finns Riksnet i utbudet hos Öresundskraft Stadsnät.

Pressmeddelande -

Riksnet i Öresundskraft Stadsnät

Med prisvärd och snabb internetanslutning, en påpasslig kundtjänst och med ett personligt tilltal hoppas lilla Riksnet på fler kunder i Öresundskraft Stadsnät.

Riksnet har sedan en tid levererat företagstjänster i Öresundskraft Stadsnät men valde den 27 juni 2017 att ta steget ut och synas på gemigfiber.nu där både företag och privatpersoner kan välja bland en uppsjö av tjänsteleverantörer.

– Vår profil är prisvärd internetanslutning på upp till 500 Mbit/s, snabb service och ett personligt tilltal. Hos oss får kunderna prata med en livs levande människa, inte lyssna på knappval eller dataröster, säger Mattias Suup på Riksnet.

Men att Riksnet är en liten och relativt osynlig aktör på marknaden betyder inte att de saknar idéer.

– Framåt hösten lanserar vi förhoppningsvis en tjänst som vi kommer att vara ensamma om i Öresundskraft Stadsnät, berättar Mattias Suup hemlighetsfullt.

– I ett brett tjänsteutbud måste det finnas plats för både stora och små. Därför är vi glada över att Riksnet blir leverantör till våra kunder. Det innebär ökad valfrihet, menar Bo Lindberg, chef för Kommunikationslösningar på Öresundskraft.

Med 35 000 hushålls- och företagskunder, ett fibernät i Helsingborg och Bjuv och en årlig tillväxttakt på runt 20 procent är Öresundskraft Stadsnät ett av Sveriges ledande, öppna stadsnät. 16 tjänsteleverantörer, inklusive Riksnet, erbjuder ett brett utbud av internet, TV, telefoni och IT-tjänster i Helsingborg, Bjuv, Höganäs och Åstorp. Öresundskraft öppnade nyligen Sveriges första, öppna stadshubb för Internet of Things och är medlem i Svenska Stadsnätföreningen

Mer information:
Bo Lindberg, chef Kommunikationslösningar, Öresundskraft, tel. 070-418 33 10
Mattias Suup,
mattias.suup@riksnet.se, tel. 076-568 55 57
Göran Skoglund, pressansvarig, Öresundskraft, tel. 070-418 34 35

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Öresundskraft ägs av Helsingborgs stad och ser till att 260 000 kunder i nordvästra Skåne får bra energi varje dag - alltifrån fjärrvärme, elektricitet och fjärrkyla till gas, bredband, stadshubb för Internet of Things och servicetjänster. Vi gör allt - och ger allt - för att våra kunder ska få en enkel och behaglig energitillvaro. Det gör vi bland annat genom att ta vara på planetens resurser på bästa sätt. Allt i samklang med vår vision "Energi för en bättre värld. Kraft för regionen". Eller som vi brukar säga: Bra energi. Det är vad vi ger och gör. http://oresundskraft.se

Kontakter

Göran Skoglund

Göran Skoglund

Presskontakt Pressansvarig 042-490 34 35
Anders Lundblad

Anders Lundblad

Presskontakt 070-000 36 44

Relaterat innehåll

Energi för en bättre värld

Öresundskraft. Vi är 420 eldsjälar som genom kunddriven affärsutveckling erbjuder hållbara energi- och kommunikationslösningar. Tillsammans med våra 100 000 kunder skapar vi smarta tjänster och resurseffektiv energianvändning, varje dag. Vi ägs av Helsingborgs stad och med en produktpalett av el, fjärrvärme, biogas, fjärrkyla och energitjänster lever vi vår vision: ”Kraft att förändra". www.oresundskraft.se

Öresundskraft
Västra Sandgatan 4
252 25 Helsingborg
Sverige