Följ Öresundskraft

Öresundskraft möter kunder på Hett Forum

Pressmeddelande   •   Okt 22, 2013 11:40 CEST

Ikväll arrangeras Hett Forum, Öresundskrafts årliga träff med fjärrvärmekunder. Nu är det kunderna i Ängelholm som står i fokus. Mötet hålls på Stadsbiblioteket i Ängelholm och startar 17:30.

– Hett Forum ger oss möjlighet till en personlig dialog med våra kunder. Kunderna kan ställa raka frågor till oss – och vi finns där för att svara. Samtidigt kan vi informera om nyheter, energispartips och annat. Det berättar Helene Elwing, privatkundansvarig för fjärrvärme på Öresundskraft.

Förra veckan arrangerades Hett Forum för privatkunder i Helsingborg. Platsen var Filbornaverket och ett 70-tal kunder deltog.

– Det var en bra kväll med mycket information i båda riktningarna, berättar Helen Elwing. Flera kunder hade tagit chansen att e-posta frågor anonymt till oss vilka vi besvarade under mötet, det var väldigt uppskattat.

Idag är alltså turen kommen till Ängelholm. Ett 50-tal kunder har anmält sig till programmet som börjar kl. 17:30 med en lättare fika. På programmet står bland annat en utblick mot omvärlden med Öresundskrafts vd Anders Östlund, information om införandet 2015 av den nya prismodellen med Patrik Hermansson, affärschef för Energi & Fastighet samt energispartips med Helene Elwing. Moderator är Göran Skoglund, pressansvarig på Öresundskraft.

Mer information:
Helen Elwing, kundansvarig fjärrvärme, Öresundskraft, tel. 070-000 35 16
Patrik Hermansson, affärschef Energi & Fastighet, Öresundskraft, 070-418 34 75
Göran Skoglund, pressansvarig, Öresundskraft, tel. 070-418 34 35

Öresundskrafts vision ”Energi för en bättre värld, Kraft för regionen” är mer än ord. Fyra femtedelar av fjärrvärmen vi producerar kommer från restvärme, restavfall och biobränsle. Det är klok resurshushållning. Vi tillhandahåller fordonsgas för minskade utsläpp. Vi stödjer småskalig elproduktion, driver på introduktionen av elbilar, erbjuder smarta energilösningar och investerar i lokal vindkraft. Och vi utvecklar effektivare produktion och distribution av värme och el. Med 400 medarbetare ser vi till att 260.000 kunder får el, fjärrvärme, naturgas, fjärrkyla, bredband och servicetjänster. Allt för en livskraftig Öresundsregion. http://www.oresundskraft.se.

Bifogade filer

PDF-dokument